JBCF - Jeannine and Billy's Children's Foundation

Op 14 Maart 2007 werd er met spoed een vergadering aangevraagd door wezen, kinderen en hun verzorgers die zijn getroffen door HIV/Aids. Deze werd direct georganiseerd door Billy Barnaart. De reden voor deze belangrijke vergadering was de dringende behoefte aan financiële hulp voor goede verzorging, eten, educatie en gezondheidszorg. Op verzoek van deze kinderen en hun verzorgers is er een nieuwe organisatie opgericht met de naam Jeannine and Billy’s Children’s Foundation, JBCF.

JBCF probeert kinderen, wiens ouders zijn gestorven door AIDS en HIV/Aids getroffen kinderen en hun families te integreren in de Cambodjaanse samenleving. Dit proberen zij te doen door hen zorg en educatie aan te bieden door middel van financiële steun. JBCF probeert samen met de gezinnen de standaard van het dagelijks leven te verbeteren. Zodoende een veilige omgeving te creëren voor deze kinderen, om uiteindeljik te voorkomen dat zij terecht komen in de verkeerde wereld, zoals kinderhandel, drugsgebruik en sexueel geweld. 

JBCF in beeld

Een korte weergave van een van de projecten van JBCF:

 

Top

Taal

English

Nederlands

Sovanna: “Door het geld van JBCF heb ik een toekomst, mijn zussen en ik kunnen nu naar school en een goede baan krijgen. Zodat wij straks voor onze moeder kunnen zorgen...Ondanks dat ik gehandicapt ben heb ik nu een kans...anders zouden we op straat zijn geëindigd” Lees meer...

Laatste nieuws

Nieuwe fiets voor twee families Meer ...

Vrijwilligers!

Als je geÔntresseerd bent om te komen werken als vrijwilliger bij JBCF of een van de partner organisaties, zie contact voor meer informatie.